Maxwell 10

Gigaset pro Maxwell

  • 10,1-tums skärm med multitouch-funktion för kommunikation via röst och video samt apphantering
  • Anslutningsmöjligheter via USB, Bluetooth, HDMI, LAN, WiFi, RJ-9 och elektronisk lurlyftare för anslutning till tangentbord, styrplatta, mus, headset, projektor, bildskärm och anslutningspunkter för WiFi
  • Kompatibel med de flesta operatörsnät och telefonisystem i världen
  • Utrustad med Android, den ultimata kommunikationsplattformen. Har stöd för företagsappar från Play Store

 

 

Utvecklingen inom affärskommunikation

Hur dagens människor gör affärer förändras snabbt – och dina professionella produkter för kommunikation måste hänga med. Därför har vi tagit fram denna nya fantastiska Maxwell 10. Maxwell är ett mästerverk i allt-i-ett-utförande för affärskommunikation och som klarar allt, från telefonkommunikation som sker trådbundet, trådlöst eller via högtalare till videokonferenser, e-post, webbsurfning, företagsappar och mycket mer. Maxwell 10, en multitouch-aktiverad kraftfull, praktisk och utbyggbar kommunikationsplattform med fantastisk komfort och ljudkvalitet i jämförelse me

Mycket mer än en vanlig bildskärm.

Det första du kommer att lägga märke till hos Maxwell 10 är bildskärmen. Den är hela 10,1 tum och underbar – perfekt för att få saker gjorda. Den reptåliga 1 280 x 800 upplösta skärmen är upplyst av mer än en miljon pixlar, så allt är skarpt och klart i fantastisk HD. Eftersom bildskärmen har multitouch-funktion kan du göra allt du behöver – från webbsurfning, till att starta företagsappar, till att inleda ett röstsamtal – med bara ett tryck eller två. Den sitter också optimalt placerad på en snygg metallfot, som är perfekt inte bara för en person att titta på utan också för att dela information med andra i rummet.

Plattformen. Gör jobbet åt dig.

Vi utformade Maxwell 10 med målet att den skulle bli den mest kraftfulla och flexibla kontorskommunikationsenheten någonsin. Därför föll valet på Android 4.2.2. Det kompletterar Maxwells många kraftfulla funktioner på ett perfekt sätt. De oändliga anpassningsmöjligheter som finns med Android innebär att det är ett operativsystem som är precis så flexibelt och utbyggbart som kontorsmiljön behöver – så att användarna kan få ut det mesta av sin samverkan i arbetet, med snabbhet, lätthet och största nöje.

Njut av bättre video. För smartare förbindelser

Att hålla kontakt med videosamtal innebär lägre kostnader för resor och mobiltelefoner samt gör affärskommunikationen mer personlig och effektiv. För att videochattarna skulle bli så bra som möjligt har vi konstruerat Maxwell 10 med en härlig HD-skärm och en inbyggd HD-videokamera med den senaste tekniken. Tillsammans ger de en bildkvalitet som utmanar verkligheten och som gör affärskommunikationen via video ännu bättre vad gäller skärpa och bekvämlighet. Maxwell erbjuder enastående videokvalitet och bekvämlighet, för bättre chatt helt enkelt. Oavsett vilka video- eller fotobehov kontoret har så låter Maxwell 10 sina användare göra affärer på det smarta sättet: med total skärpa.

Anslut på ett smidigt sätt. Arbeta bättre.

Maxwell 10 ansluter i princip till vilken enhet och teknik som helst, när som helst. Med full kompatibilitet med USB, micro-SD, Bluetooth, HDMI, LAN, WiFi, RJ-9 och elektronisk lurlyftare Maxwell 10 fungerar utmärkt med ett stort antal enheter, allt från tangentbord, styrplatta, mus, headset, projektor, bildskärm och anslutningspunkter för WiFi – för den ultimata bekvämligheten på kontoret som ger maximal produktivitet. Maxwell har naturligtvis också fullt stöd för anslutning till molnet och Google-konton, så att användarna snabbt och lätt kommer åt sina kontaktlistor, kalendrar, e-postmeddelanden och alla externa uppgifter. Enkelt uttryckt: Maxwell 10 passar perfekt på alla kontor.

Ljudet. Häpnadsväckande.

Maxwell 10 är en företagstelefon i dess verkliga bemärkelse, med professionella telefonifunktioner som är inbyggda i maskinvaran, till skillnad mot andra enheter som använder en programvarubaserad tillämpning vilket ger sämre ljudkvalitet. När du ringer med Maxwell 10 innebär det färre fördröjningseffekter och mindre eko, för fantastisk ljudkvalitet och bättre samtal. Att prata via högtalarfunktionen är dessutom precis lika trevligt. Tack vare de tre högtalare som finns inbyggda i Maxwell 10 och den integrerade mikrofonen på framsidan är kvaliteten på ljudet, både det hörda och det talade, helt enkelt felfri under högtalarsamtal.

Produktblad för Maxwell 10

Här kan du ladda ner mer detaljerad information
ProDSMaxwell10-UK-0614 v2.pdf

3cx dist logo 155px
AL VAD color noborder 155
GIG-PRO Certified Dis155px