R630H PRO

R630H

Den robusta DECT-handenheten för professionellt bruk.

  • Damm- och stänktålig (IP 65)
  • Stöttåligt
  • Vibrator
  • Högtalarsamtal med utmärkt ljudkvalitet
  • Belyst grafisk färgdisplay med 5 rader
  • Headsetanslutning för 2,5 mm kontakt
  • Ergonomisk, högkvalitativ knappsats

Robust för att kunna användas under de mest krävande förhållanden

Den här robusta DECT-telefonen ger dig alla nyckelfunktioner som krävs för en effektiv företagstelefon. Den är designad utifrån de nyaste standarderna och är kompatibel med alla Gigaset DECT basstationer. R630H PRO är optimerad för användning i kombinationer med Gigaset N510 IP PRO Singel- och N720 DECT IP Multicellsystem och erbjuder full kompatibilitet. Stora gummiknappar gör det enkelt att knappa och bidrar till din komfort när du använder knappsatsen. Den klarar också en hel arbetsdag utan att behöva laddas om. Med dess certifierade skyddsklass, solida skal och moderna utformning ser R630H PRO till att du får jobbet gjort – oavsett hur krävande samtalet är.

Stöttålig och skyddad mot damm och stänk

R630H PRO möter internationella IP65-standarder för skydd mot damm och vatten, vilket gör den till den perfekta telefonen för verkstäder, fabriksmiljöer, byggarbetsplatser och andra utmanade arbetsmiljöer.

Multicell med roaming och överkoppling

R630H PRO har funktioner för alla Gigaset pro multicell- och singelcellmiljöer. Den har också direktåtkomst till Gigaset pro PBX manager. Det är enkelt att söka i telefonböcker i molnet och bläddra genom röstmeddelanden, även när du är ute.

Gummiknappar för det perfekta greppet

Det räfflade batterihöljet garanterar ett ordentligt grepp så att den inte glider ur dina händer. Tjocka gummiknappar underlättar också för varsam knappning för enkel och exakt användning, även när du använder handskar. Knappsatsen är tydlig, belyst och robust och helt tvättbar. Med mjuka kurvor på telefonen erbjuder R630H PRO också det perfekta greppet mellan ditt huvud och din axel, eftersom gummiytan håller telefonen nära ditt öra.

Ljudprofiler och vibrationsläge för möten

Olika affärssituationer kräver olika ljudnivåer och signalalternativ. R630H PRO har en avancerad ljudfunktionsinställning, med en profilnyckel som underlättar för enkla byten mellan aktuella ringtoner för högljudda eller normala miljöer. Den har också en vibrationssignal för möten, extremt högljudda miljöer och andra affärssituationer där en vibrationssignal är att föredra.

Lysdiodlampa och signallampa

Lampfunktionerna som erbjuds av R630H PRO ger ytterligare användarvänliga fördelar. I mötesläget vibrerar luren och lysdiodlampan blinkar när ett inkommande samtal tas emot. Telefonskärmen håller dig också uppdaterad med en nummervisning, samtidigt som knapparna tänds.

Produktblad till R630H PRO

Här kan du ladda ner mer detaljerad information
GigPro_Datasheet_R630H.pdf