S510H PRO

S510H-FR-700x550

Den sladdlösa företagstelefonen

 • Briljant 1,8" TFT-färgdisplay med 8 rader
 • Intuitivt, ikonbaserat användargränssnitt
 • Headsetanslutning via Bluetooth® eller 2,5 mm kontakt
 • Bekväm dataöverföring via Bluetooth® eller mini-USB
 • Vibrator
 • Tidsspecifik "stör inte" funktion för externa, ej VIP samtal
 • Högtalarsamtal med kristallklart ljud
 • 4 högtalarprofiler för olika röstkvaliteter
 • Kalender med påminnelsefunktion
 • Ergonomisk knappsats med justerbar belysning och knappsatsskydd
 • Sidoknappar för enkel volymreglering

Professionell kommunikation

Gigaset S510H Pro är den perfekta lösningen om du letar efter en extra handenhet för din hemmakontorstelefon. Denna telefon effektiviserar din arbetsdag med sina många professionellt lämpade funktioner. Miljövänlig handenhet utrustad med hög ljudkvalitet1. Tack vare Bluetooth®-anslutningen kan du dra nytta av flexibiliteten hos ett trådlöst headset och kan även synkronisera kontakterna lagrade i Outlook på din dator med den omfattande telefonboken i S510. Gigaset S510H Pro är även en miljövänligt handenhetutrustat med strålningsfria1 ECO Mode Plus. Gigaset S510H Pro är perfekt för dig som vill ha professionell bekvämlighet och fördelarna med en Bluetooth®-anslutning..

Kompatibilitet

S510H PRO passar perfekt tillsammans med Gigaset N720 IP, en multicell-DECT-basstation, N510 IP PRO en DECT IP-basstation eller Gigaset DX800A all-in-one kontorstelefon. Den kan även anslutas till alla andra Gigaset DECT-basstationer. Zero-touch-installation garanterar snabb och enkel konfiguering.

Bluetooth®-anslutning

Med sin Bluetooth®-anslutning låter Gigaset S510H Pro dig dra nytta av trådlös headset frihet. Med ett Bluetooth®-headset kan du enkelt göra andra saker samtidigt som du pratar. Denna trådlösa anslutning låter dig även föra över Outlook-kontakter från din dator till Gigaset S510H Pro med endast en knapptryckning. Genom att synkronisera denna information sparar du mycket tid och effektiviserar dina arbetsdagar. Fördelarna med Bluetooth®-anslutningen gör Gigaset S510H Pro till ett tillförlitligt, högkvalitativt val för telefoni i hemmakontoret.

Enkel användning och lätt anpassning

Menyerna kan anpassas med expertläget så att de innehåller funktioner som används ofta. Den förenklade funktionslistan gör det lätt att hitta funktionerna som verkligen används och behövs varje dag. Nio programmerbara knappar gör det ännu bekvämare och effektivare.

Organiserade funktioner

Flera av funktionerna i Gigaset S510H Pro hjälper dig att organisera information och gör det så effektivt som möjligt att ringa. Den generösa adressboken har plats för upp till 500 vCard-poster. Snabbuppringningsfunktionen låter dig tilldela 9 av dina mest uppringda nummer, en knapp var för snabba samtal. Du kan även hålla dig uppdaterad om möten, födelsedagar och mer genom att lagra information i kalendern i Gigaset S510H Pro. Denna kalender har en alarmfunktion om du vill att dessa påminnelser ska vara hörbara.

Premium-design

Gigaset S510H PRO är designad för intuitiv användning och ett attraktivt utseende. Den stora TFT-färgdisplayen är lätt att avläsa och extremt enkel att navigera. Med volymknappen på sidan av handenheten kan du justera ljudnivån under ett samtal. Knappsatsen av högkvalitativa material gör uppringning med Gigaset S510H PRO enkel och exakt.

ECO DECT: Rena energibesparingar och strålningsfritt1

Den energisparande strömförsörjningen av Gigaset S510H konsumerar mindre elektricitet2. Minskar den sändnings skonsam mot miljön och mer skonsam mot din plånbok. Som alla trådlösa Gigaset-handenheter minskar densändningseffekten från handenheten till basstationen variabelt beroende på avståndet. Du kan även enkelt minska sändningseffekten från Gigaset S510Hs basstation med 80%3 genom att välja ECO-läget. Dessutom stänger strålningsfria4 ECO Mode Plus av sändningseffekten när telefonen är i standby-läge.

För att förbättra din telefon och uppfylla dina professionella krav - skaffa den organiserade och effektiva kontorstelefonen: Gigaset S510H.

Produktblad till S510H PRO

Här kan du ladda ner mer detaljerad information
S510H.PDF