S650H PRO

S650H PRO for Wiki 250px

Den sladdlösa företagstelefonen

 • Briljant 1,8" TFT-färgdisplay med 8 rader
 • Intuitivt, ikonbaserat användargränssnitt
 • Headsetanslutning via Bluetooth® eller 2,5 mm kontakt
 • Bekväm dataöverföring via Bluetooth® eller mikro-USB
 • Vibrator
 • Tidsspecifik "stör inte" funktion för externa, ej VIP samtal
 • Högtalarsamtal med kristallklart ljud,HDSP/CAT-IQ 2.0
 • 4 högtalarprofiler för olika röstkvaliteter
 • Kalender med påminnelsefunktion
 • Ergonomisk knappsats med justerbar belysning och knappsatsskydd
 • Sidoknappar för enkel volymreglering
 • Laddnig kan göras med din mobilladdare med mikro-USB

En ny standard för affärskommunikation

Den här handenheten är den perfekta blandningen mellan en vanlig handenhet och en företagstelefon. Handsfreealternativet, med fantastisk ljudkvalitet, är den perfekta lösningen när du behöver göra många saker samtidigt eller delta i en konferens. Bluetooth®-funktionen har stöd för extrafunktioner som anslutning av ett headset eller synkronisering av dina kontakter med din Mac- eller Windows-dator – till och med din smartphone eller surfplatta. Handenheten är enkel att installera och använda och har flera behändiga extrafunktioner som gör dig effektivare på jobbet. Du kan t.ex. tilldela särskilda nummer till enskilda knappar eller bli påmind om dina kunders födelsedagar och viktiga möten.

Ta dina samtal oberoende av var du befinner dig på kontoret

S650H PRO stödjer alla Gigaset pro-basstationer. Tillsammans med IP-multicellsystemet N720 DECT får du komplett täckning överallt i en byggnaden eller i en vidsträckt omgivning. S650H bevarar täckningen oavsett var du befinner dig. Du får både en stabil anslutning och perfekt ljudkvalitet. Dessutom är det enkelt att söka i företagets telefonböcker och få åtkomst till röstmeddelanden, även när du är i farten.

Skydd mot repor och vanliga desinfektionsmedel

S650H PRO är robust nog att klara de krav som affärslivet ställer på den. Den är bland annat försedd med en specialbeläggning som gör den motståndskraftig mot repor på display, hölje och knappar. Nu hör repiga handenheter till det förflutna! Dessutom är handenheten skyddad mot desinfektionsvätskor, vilket gör den till det idealiska valet för specialmiljöer som industri- och tillverkningsföretag, sjukhus, vårdhem eller skolor.

Tyst läge förhindrar parallell ringning

Det är de små detaljerna som gör stor skillnad för komforten på arbetsplatsen. Än en gång har Gigaset lösningen. I normalfallet när man använder två enheter så ringer det i båda när någon försöker kontakta dig. Med S650H PRO slipper du ringsignalsorkestern! Med den bekväma funktionen för parallell ringning ringer bara din skrivbordstelefon. Det tysta läget som kan användas på den här handenheten är bara tillgängligt i kombination med skrivbordstelefonen då handenheten befinner sig i laddaren. När du är ute i farten ringer handenheten som vanligt.

PIN-skyddat knapplås för optimal linjesäkerhet

Säkerhet är en av de viktigaste funktionerna som man förväntar sig av en handenhet för affärsbruk. S650H PRO är, som alla Gigaset pro-handenheter, utrustad med ett knapplås. Men den här handenheten tar det hela ett steg längre och har ett användbart PIN-skyddat knapplås för optimal linjesäkerhet. Den här funktionen skyddar din externa linje från oauktoriserad användning och skyddar dina kontakter och samtalslistor från snokande fingrar. Ännu ett exempel på hur Gigaset pro kan bidra till din sinnesfrid.

Produktblad till S650H PRO

Här kan du ladda ner mer detaljerad information
ProDS S650H-UK-1214 v3.pdf

3cx dist logo 155px
AL VAD color noborder 155
GIG-PRO Certified Dis155px