Gigaset DX-800 all in one

dx800_420x240

Njut av den ultimata talangen

 • Multilinjetelefon: fast, IP- och ISDN-linje1.
 • Link2Mobile via Bluetooth för inkommande och utgående samtal.
 • Stor TFT-färgdisplay och utmärkt HD-ljud.
 • Upp till fyra parallella samtal2 och flera handenheter – upp till sex stycken.
 • Tre telefonsvarare – perfekt för SOHO.
 • Fungerar med olika1 telefonanslutningstyper: fast, IP- och ISDN-linje.
 • Stor (3,5 tum) TFT-färgdisplay med intuitivt användargränssnitt.
 • Avancerad multilinjefuntion: upp till fyra parallella samtal2 och kan byggas ut med upp till sex handenheter.
 • Utmärkt HDSP4-ljud (G.722) för interna och externa samtal.
 • Tre telefonsvarare med lång inspelningstid, sammanlagt upp till 55 min.
 • Link2Mobile via Bluetooth för inkommande och utgående samtal.
 • Handsfree med toppkvalitet.
 • Stor adressbok med upp till 1 000 adressboksposter (vCards).
 • ECO DECT utan strålning och med olika energibesparande funktioner (t.ex. nattläge och DECT-avslagning). Professionell kontakthantering och sökning: tillgång till nätverksbaserad privat telefonbok, synkronisering med Microsoft Outlook3 via Gigaset QuickSync-programvaran, webbkatalog och sökning i Gula Sidorna4 samt automatisk sökfunktion.
 • Stöder meddelanden om e-post (ämne, rubrik, tid och datum, början på meddelandet) och infotjänster (RSS-feeds, olika nyhetshändelser, väderprognoser etc.).

 

Den avancerade hybridtelefonen för samtal via internet, fast linje eller mobila nätet.

Allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är en professionell multilinjetelefon för mindre kontor och hemmakontor. Med Link2Mobile Bluetooth®-tekniken kan du när som helst ringa och ta emot mobilsamtal från allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A. Från den bekväma, moderna utformningen till den stora TFT-färgdisplayen på 3,5 tum har denna kabelanslutna telefon det rätta professionella utseendet och företagsfunktioner som matchar utseendet. Eftersom allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är en hybridtelefon innebär det att den är mycket flexibel och kan konfigureras med antingen IP med ISDN eller IP med fast linje. Det är en multilinjetelefon med stöd för upp till fyra parallella samtal och kan expanderas med flera handenheter – upp till totalt sex stycken. Det är enkelt att hantera kontakter med upp till 1 000 adressboksposter (vCards). Du kan synkronisera med din dator för att få tillgång till Outlook-kontakter3 och enkelt hitta information med automatisk sökning4. Allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A har en handsfree-enhet i toppklass för trådansluten eller trådlös handsfreeanvändning. Dessutom återges ljudet vid varje samtal med utmärkt HD-ljudkvalitet. Med sina många energibesparande funktioner och det strålningsfria läget är den här telefonen bättre för miljön. Med sina tre integrerade telefonsvarare med en sammanlagd inspelningstid på upp till 55 minuter är allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A väl utrustad för att stödja mindre företag.

De administrativa funktionerna, VoIP med ISDN eller fast linje och den stora färgdisplayen gör att allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är perfekt på mindre kontor och hemmakontor. Multilinjetelefonen uppfyller de dagliga behoven hos upp till fyra personer.

Framtiden knackar på.

Eftersom allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är en hybridtelefon är den en helt flexibel lösning som är förberedd för nästa generation och den utgör en bra investering för framtiden. När du konfigurerar telefonen kan du välja mellan VoIP och en vanlig fast linje, eller VoIP och ISDN, beroende på vilka behov det mindre kontoret eller hemmakontoret har. Allt eftersom behoven förändras i framtiden kan allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A konfigureras om enligt önskemål. Eftersom det är en multilinjetelefon stöder den upp till fyra parallella samtal2, vilket är perfekt för miljöer med mycket aktivitet, och om du vill bygga ut systemet med flera handenheter stöder allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A upp till sex stycken.

Professional SOHO solution.

Allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A hanterar dina kontakter på ett professionellt sätt. Förutom en adressbok med upp till 1 000 adressboksposter (vCards) länkar denna användbara multilinjetelefon till dina Outlook-kontakter3. När någon på det mindre kontoret eller hemmakontoret behöver hitta information om andra företag sparar allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A tid genom att tillhandahålla en webbkatalog och sökning i Gula Sidorna. Med hjälp av den automatiska sökfunktionen4 är det ännu enklare att hitta den information du behöver. Det är inte de enda webbfördelarna med hybridtelefonen. Du får även användbara Gigaset-infotjänster direkt på den stora färgdisplayen – RSS-flöden, väderprognoser och mycket mer. Du kan även få meddelanden om att du har fått e-post, som visar avsändare, ämne, tid och datum.

Låt meddelandet sjunka in.

Eftersom allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A har tre separata telefonsvarare med en sammanlagd inspelningstid på upp till 55 minuter, kommer dina medarbetare aldrig att bli avbrutna, även om de lämnar långa meddelanden. Den pålitliga multilinjetelefonen gör allt den kan för att du ska få reda på när du har meddelanden som väntar, från att visa det på den stora TFT-färgdisplayen till att skicka ett SMS4. För att göra det bekvämt för alla som använder det mindre kontoret eller hemmakontoret kan telefonsvararna i allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A till och med spela in samtal.

Miljöeffektiv.

Allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A har en energisparande strömtillförsel som innebär att den förbrukar mindre elektricitet5, så att du både sparar pengar och värnar om miljön. För ytterligare energibesparing går displayen in i ett tidsinställt nattläge när den inte används. När inga trådlösa handenheter är registrerade på basstationen, slås DECT-strömmen av helt. När det finns handenheter, minskas sändningseffekten proportionerligt beroende på avståndet mellan handenheten och basstationen. Du kan även minska sändningseffekten med 80 %6 genom att välja ECO-läget. Det strålningsfria7 ECO Mode Plus-läget stänger av sändningseffekten när handenheten är i standbyläget.

Med allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A får du professionell energieffektivitet.

Den smarta designen, HD-ljudet och den flexibla konfigurationen – VoIP med ISDN eller fast linje – gör att allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är en bra investering för framtiden och det smarta valet för det professionella mindre kontoret eller hemmakontoret.

Produktblad till DX800 all in one

Här kan du ladda ner mer detaljerad information
icon Datasheet DX800 all in one 

content_logo_GreenHome_no_radiation_energy_220x144

 

content_DX800A_all_in_one_grafik