Unify

Om Unify

Unify är en professionell plattform för kommunikationslösningar. Unify har i mer än 150 år haft en världsledande roll inom el och elektronik.

Världen över finns 60 000 utvecklare och ingenjörer som utvecklar singeltjej_mörk_h256innovativa lösningar med en årlig budget på 17 miljarder Euro. Produktportföljen innehåller lösningar för det lilla företaget upp till stora företaget med placering på olika orter.

Med Unify OpenScape telefonväxel öppnar sig en ny dimension inom telefonin.
Synkronisering mellan Outlook/PC-telefonist ger telefonisten och användaren en möjlighet att använda befintlig miljö men tillföra funktioner som hänvisning från kalender, ringa från valfritt program och meddelandehantering via e-post eller SMS. Vad som är helt nytt med OpenOffice är att den har en egen koppling till Microsoft Office, därav namnet OpenOffice. Man kan se status på anknytningar i systemet, lyssna på röstmeddelande och skicka snabbmeddelanden. Röstbrevlådan styrs från kalendern och är man på möte så anges det i röstbrevlådan. Med kopplingen till mobiltelefon flyttas på detta sätt hänvisningssystemet ända ut i handen. Enkelt och effektivt!

IP-telefoni

IP-telefoni (Bredbandstelefoni) innebär att samtalet sänds via ett datanät istället för via det vanliga telenätet. Med hjälp av IP-telefoni kan man förenkla och samtidigt förbättra ert företags kommunikation. Telefoni är och kommer att förbli en vital del av företagets dagliga verksamhet. Tekniken går snabbt framåt och det finns många varianter på IP-telefoni.

 

Fördelarna med IP-telefoni (VoIP)

  • Kostnadsbesparing när ni behöver både data och telefoni.
  • Lättare att uppgradera om ert företag expanderar.
  • Lägre samtalskostnader både nationellt och internationellt.