OpenScape Web Collaboration

OpenScape Web Collaboration

Njut av ett multimedia samarbete till ett överkomligt pris med vår skalbara, säkra och mycket tillförlitlig webbkonferens lösning.

Ni får en lösning med integrerad text, data, webb, fler-parts skrivbord och videokonferenser. OpenScape Web Collaboration är ett kostnadseffektivt och ett lätt sätt att starta möten med upp till 1.000 deltagare. Typiska användningsområden är Resurscentrum, kurser, projektmöten, säljmöten, produktdemonstrationer och fjärrsupport till kunder och slutanvändare.

 

Alla applikationer är enkla att använda med en intuitiv klient som använder "media morphing" för att övergången mellan media med ett enda klick. Viket gör att du snabbt kan dela applikationer och datorns skrivbord, du kan också dela filer, co-surfa, använda White-board funktioner, URL push, IM-chatt och upprätta en flerparts videochat.  Alla användare är skyddade med 256-bitars AES-kryptering.


Lokalt installerat eller Hosted

OpenScape Web Collaboration erbjuds antingen som en fristående webbkonferens lösning eller som en integrerad del av OpenScape. Finns både som lokalt installerad eller som en hosted lösning. OpenScape web collaboration installeras snabbt, kostnadseffektivt och med små IT-resurser. En server tar en timme att installera i datacentret och ingen klient installation är nödvändig. Med en kapacitet på upp till 1.000 deltagarna på en enda server, erbjuder OpenScape Web Collaboration praktiskt taget obegränsad skalbarhet.


Mobil klient

Mobila användare med iPhone, IPAD, iPod Touch eller någon annan Smartphone-enhet kan enkelt delta i en webbkonferens från var som helst via OpenScape Web Collaboration Mobile Client. För iPhone, IPAD och iPod Touch finns en gratis app att ladda ner, medan alla andra smartphones har tillgång via OpenScape Web Collaboration Mobile Client för mobilens webbläsare. Mobila användare kan se moderatorns skrivbord, applikationer och även se alla deltagare få tillgång till IM-chatt och videochatt.


Affärsmässiga fördelar

Genom att förbättra din organisations samarbete får du med OpenScape Web Collaboration ett antal affärsmässiga fördelar inklusive:

  • Sänkta kostnader: En fast avgift för konferensverksamhet och eliminera affärsresor
  • Ökad effektivitet i verksamheten: Genom en snabb central distribution utan installation hos användaren
  • Förbättrad produktivitet och samarbete: Genom att spridda team kan samarbeta mer effektivt
  • Skaffa sig konkurrensfördelar: Genom förkortade försäljningscykler och förbättrad kommunikation.